Praktijk gebieden

Vervoer, Haven & Handel

Het team Vervoer, Haven & Handel legt zich toe op alle juridische kwesties die te maken hebben met (internationaal) vervoer, logistieke dienstverlening en (internationale) handel. Onze 24hr Emergency Responce service betekent dat we altijd bereikbaar zijn voor dringende zaken op het gebied van Vervoer, Haven & Handel.

lees meer »

Verzekering & Aansprakelijkheid

De Praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid heeft ruime ervaring met de behandeling van uiteenlopende zaken. De praktijkgroep treedt op voor en tegen verzekeraars, maar treedt ook op voor andere partijen.

lees meer »

Onderneming

De praktijkgroep Onderneming ondersteunt cliënten in alle zaken aangaande hun onderneming. Nationale en internationale bedrijven maken gebruik van de expertise van onze advocaten. Indien nodig werkt het team samen met gespecialiseerde advocaten van andere praktijkgroepen, zoals Arbeid, Verzekering of Transport.

lees meer »

Vastgoed

Naast het opstellen van ontwikkelingscontracten en samenwerkingsovereenkomsten procederen de advocaten binnen deze praktijkgroep vaak voor de Nederlandse rechter en de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen. De Praktijkgroep treedt veelvuldig op voor projectontwikkelaars, aannemers, overheden en verhuurders en huurders van vastgoed.

lees meer »

Arbeid

Het team staat zowel werkgevers als werknemers bij. Tot de klantenkring behoren zowel nationale als internationale ondernemingen, overheidsinstanties, beroepsverenigingen en particulieren. Ook wordt het team geraadpleegd door ondernemingsraden voor advies- of instemmingsplichtige besluiten.

lees meer »