Carrière

Werken bij DOCK Legal Experts

Bij DOCK Legal Experts zijn we altijd op zoek naar nieuwe talentvolle werknemers, zowel voor ons juridische als ons administratieve team. Wij bieden de mogelijkheid aan rechtenstudenten die in de laatste fase van hun studie zijn, om een paar maanden op ons kantoor stage te lopen.

Specifieke vacatures worden online gepubliceerd. Als u het gevoel heeft goed binnen ons team te passen, stuur dan uw CV naar Folmer Krumpelman (krumpelman@docklaw.nl). Wij zullen uw gegevens bewaren voor het geval er een gepaste functie vrij komt. Om op de hoogte te blijven van carrière mogelijkheden bij DOCK Legal Experts en om meer over ons kantoor te weten, meld u zich dan aan bij onze LinkedIn pagina.

Opleidingsprogramma

De professionele ontwikkeling van onze medewerkers is erg belangrijk bij DOCK Legal Experts. Het kantoor heeft een eigen opleidingsprogramma. Advocaten in opleiding worden intensief begeleid en krijgen de  mogelijkheid binnen verschillende praktijkgroepen ervaring op te doen. Associates worden in staat gesteld om een post-graduate opleiding te volgen in hun gekozen specialisatie. Een uitwisseling met een van de kantoren in ons internationale netwerk is ook mogelijk.

Neem Contact met ons op

Bel ons, stuur ons een mail of bezoek ons:
 

RotterdamOffice (6e verdieping)
Westblaak 179
3012 KJ Rotterdam

Telefoon: +31 10 820 86 20
Fax: +31 10 412 40 11
Email: info@docklaw.nl