Over ons

Welkom! Bedankt voor het bezoeken van onze website.

Over DOCK Legal Experts

DOCK Legal Experts is de nauwe samenwerking tussen twee advocatenkantoren: Van Harmelen Beijneveld van Houten en Jumelet Verhagen. Deze twee Rotterdamse kantoren werken sinds 1 juli 2016 samen om zo de beste klantenservice te bieden voor een eerlijk en helder tarief. Ons brede internationale netwerk verzekert onze cliënten van het hoogste niveau van juridische kwaliteit en service.

DOCK Legal Experts is een middelgroot advocatenkantoor, gesitueerd in het hart van Rotterdam centrum. Wij bieden verschillende juridische diensten, waaronder procederen, arbitrage en/of bindend advies en juridisch bedrijfsadvies. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals vervoers- en handelsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed en verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht.

Karakteristiek voor de manier waarop DOCK Legal Experts uw zaak aanpakt is:

  • Een pragmatische benadering
  • Specialistische kennis
  • Grondige kennis van de verschillende rechtsgebieden
  • Direct contact met de advocaat die uw zaak behandelt
  • To-the-point advies
  • Eerlijke en heldere tarieven

Wij geven om onze cliënten

Het opbouwen van langdurige relaties met onze cliënten is voor ons een prioriteit. Kernbegrippen zijn duidelijke communicatie en bereikbaarheid voor onze cliënten.

Als middelgroot kantoor bieden wij uitmuntende juridische service tegen scherpe tarieven. Ons wereldwijde netwerk stelt ons in staat om onze cliënten overal ter wereld en 24 uur per dag tot dienst te zijn.

Voordeel van specialisatie

Veel van de advocaten bij DOCK Legal Experts zijn gespecialiseerd op een bepaald praktijkgebied, zoals vervoersrecht, verzekeringen en aansprakelijkheid, en arbeidsrecht.

Het specialiseren stelt onze advocaten in staat om deskundig te zijn en blijven op complexe rechtsgebieden, en om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw zaak wordt behandeld door de beste specialist.

Informatie voor nieuwe cliënten

Voorbereiden op de eerste ontmoeting met uw advocaat


Het is nuttig om een samenvatting te maken van de feiten betreffende uw situatie, voordat u de eerste ontmoeting met uw advocaat heeft. Een opsomming van gebeurtenissen kan uw advocaat helpen om juridische kwesties te herkennen, zodat er tijdens de eerste ontmoeting direct op uw situatie kan worden ingegaan. Het is ook van groot belang dat uw advocaat op de hoogte wordt gesteld van alle specifieke feiten of bijzondere omstandigheden aangaande de kwestie, uw onderneming of persoonlijke situatie, die van invloed kunnen zijn op uw zaak. In sommige gevallen is dat moeilijk van tevoren vast te stellen. Aarzel niet dit te noemen wanneer u uw advocaat spreekt. Alle informatie die u met uw advocaat deelt is vertrouwelijk. Dit betekent dat deze informatie onder geen beding zal worden gedeeld met derden zonder uw toestemming.

Praktijkgebieden

Wij bieden onze cliënten vertegenwoordiging en juridische expertise op een groot aantal praktijkgebieden. Onze advocaten werken samen in gespecialiseerde teams en delen hun kennis, met elkaar en (inter)nationaal. Wij behandelen elke zaak met een pragmatische aanpak, zowel in de rechtszaal als daarbuiten.

We hebben tot doel om mensen op persoonlijke basis te leren kennen en zo langdurige relaties op te bouwen. De nadruk ligt hierbij op persoonlijk contact en scherpe tarieven.

Vervoer, Haven & Handel

Het team Vervoer, Haven & Handel legt zich toe op alle juridische kwesties die te maken hebben met (internationaal) vervoer, logistieke dienstverlening en (internationale) handel. Onze 24hr Emergency Responce service betekent dat we altijd bereikbaar zijn voor dringende zaken op het gebied van Vervoer, Haven & Handel.

lees meer »

Verzekering & Aansprakelijkheid

De Praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid heeft ruime ervaring met de behandeling van uiteenlopende zaken. De praktijkgroep treedt op voor en tegen verzekeraars, maar treedt ook op voor andere partijen.

lees meer »

Onderneming

De praktijkgroep Onderneming ondersteunt cliënten in alle zaken aangaande hun onderneming. Nationale en internationale bedrijven maken gebruik van de expertise van onze advocaten. Indien nodig werkt het team samen met gespecialiseerde advocaten van andere praktijkgroepen, zoals Arbeid, Verzekering of Transport.

lees meer »

Vastgoed

Naast het opstellen van ontwikkelingscontracten en samenwerkingsovereenkomsten procederen de advocaten binnen deze praktijkgroep vaak voor de Nederlandse rechter en de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen. De Praktijkgroep treedt veelvuldig op voor projectontwikkelaars, aannemers, overheden en verhuurders en huurders van vastgoed.

lees meer »

Arbeid

Het team staat zowel werkgevers als werknemers bij. Tot de klantenkring behoren zowel nationale als internationale ondernemingen, overheidsinstanties, beroepsverenigingen en particulieren. Ook wordt het team geraadpleegd door ondernemingsraden voor advies- of instemmingsplichtige besluiten.

lees meer »

Neem Contact met ons op

Bel ons, stuur ons een mail of bezoek ons:
 

RotterdamOffice (6e verdieping)
Westblaak 179
3012 KJ Rotterdam