Internationaal netwerk

Ons internationale netwerk

Internationale vragen verlangen grensoverschrijdende expertise. Daarom heeft DOCK Legal Experts zich sterk gemaakt om een samenwerking tot stand te brengen tussen onafhankelijke internationale kantoren wereldwijd.

De aangesloten kantoren staan voor een hoge kwaliteit van specialistische juridische dienstverlening en delen dezelfde ondernemende filosofie. Over en weer wordt op niet exclusieve basis van elkaars kennis gebruik gemaakt.


Law Firm Alliance

DOCK Legal Experts is lid van de Law Firm Alliance (LFA) – een strategische samenwerking van middelgrote advocatenkantoren, opgericht om cliënten toegang te geven tot juridische diensten van hoge kwaliteit tegen scherpe tarieven.

De kracht van het internationale netwerk van leden van de Law Firm Alliance is de samengevoegde ervaring van meer dan 50 kantoren en 2,500 advocaten in Noord-Amerika, Europa en Azië. De aangesloten kantoren delen hun inzet en toewijding aan uitstekende diensverlening.

De LFA werd in 2000 opgericht met als oogmerk om de expertise van meer dan 2,500 advocaten samen te voegen en zo een breed scala aan juridische specialiteiten aan te bieden. Het netwerk biedt cliënten uitgebreide toegang tot bekwame juridische dienstverlening, via het netwerk van aangesloten kantoren, die juridische kwesties naar elkaar kunnen doorverwijzen. Op deze manier zijn cliënten altijd verzekerd van de hoogste standaard van dienstverlening en service.

Lidmaatschap van LFA is alleen op uitnodiging. Kantoren moeten tenminste middelgroot zijn in hun geografische lokatie. Ieder lid moet een breed scala aan juridische dienstverleningen bieden. 

Lees hier meer over de Law Firm Alliance.

 

 

Neem Contact met ons op

Bel ons, stuur ons een mail of bezoek ons:
 

RotterdamOffice (6e verdieping)
Westblaak 179
3012 KJ Rotterdam