Publicaties

Publicaties & Nieuws
Vacature advocaat / advocaat-stagiair
 

Advocaat worden bij DOCK Legal Experts? Dat zou zo maar kunnen. Wij zijn namelijk op zoek naar een talentvolle advocaat of advocaat-stagiair voor onze commerciële rechtspraktijk.

Wij bieden een dynamische werkomgeving met een informele sfeer. De praktijk zal wisselend zijn met in ieder geval aansprakelijkheidsrecht, internationaal  recht en het natte recht.


DOCK Legal Experts is een middelgroot advocatenkantoor, gesitueerd in het hart van Rotterdam centrum. Wij bieden verschillende juridische diensten, waaronder procederen, arbitrage en/of bindend advies en juridisch bedrijfsadvies. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals vervoers- en handelsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed en verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Ons kantoor streeft naar optimale juridische dienstverlening en werkt daarin nauw samen met onze klanten. Binnen onze organisatie zijn alle ondersteunende faciliteiten aanwezig om een bloeiende advocatenpraktijk op te bouwen.

Ben jij ambitieus, competitief en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans. Geïnteresseerden kunnen zich richten tot Folmer Krumpelman. Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) per mail via Krumpelman@docklaw.nl

 
Twee advocatenkantoren bundelen hun krachten

Vanaf 1 juli 2016 werken de Rotterdamse advocatenkantoren Van Harmelen Beijneveld Van Houten en Jumelet Verhagen samen onder de naam DOCK Legal Experts.

 

Neem Contact met ons op

Bel ons, stuur ons een mail of bezoek ons:
 

RotterdamOffice (6e verdieping)
Westblaak 179
3012 KJ Rotterdam