Rechtsgebiedenregister NOvA

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Advocaten moeten zich registeren in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Advocaten moeten zich op minimaal één en maximaal vier rechtsgebieden registreren. Het rechtsgebiedenregister is voor een ieder toegankelijk. Meer informatie vindt u op de website van de NOvA.

Op grond van de registratie zijn onze advocaten verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de NOvA tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Hieronder ziet u welke rechtsgebieden onze advocaten in het rechtsgebiedenregister hebben geregistreerd:

Rutger Blaauw:

 • Ondernemingsrecht
 • Transport- en Handelsrecht
 • Verbintenissenrecht

Ton Jumelet:

 • Burgerlijk procesrech)
  - Litigation

Folmer Krumpelman:

 • Arbeidsrecht
 • Transport- en Handelsrecht

Marcel Verhagen:

 • Burgerlijk procesrecht
 • Transport- en Handelsrecht

Markwin Wattel:

 • Burgerlijk procesrecht
  - Arbitrage
  - Beslag- en executierecht
  - Litigation

Osman Yesildag:

 • Burgerlijk procesrecht
"Wij benaderen iedere zaak vanuit een pragmatisch standpunt"

Praktijk gebieden

Vervoer, Haven & Handel

Het team Vervoer, Haven & Handel legt zich toe op alle juridische kwesties die te maken hebben met (internationaal) vervoer, logistieke dienstverlening en (internationale) handel. Onze 24hr Emergency Responce service betekent dat we altijd bereikbaar zijn voor dringende zaken op het gebied van Vervoer, Haven & Handel.

lees meer »

Verzekering & Aansprakelijkheid

De Praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid heeft ruime ervaring met de behandeling van uiteenlopende zaken. De praktijkgroep treedt op voor en tegen verzekeraars, maar treedt ook op voor andere partijen.

lees meer »

Onderneming

De praktijkgroep Onderneming ondersteunt cliënten in alle zaken aangaande hun onderneming. Nationale en internationale bedrijven maken gebruik van de expertise van onze advocaten. Indien nodig werkt het team samen met gespecialiseerde advocaten van andere praktijkgroepen, zoals Arbeid, Verzekering of Transport.

lees meer »

Vastgoed

Naast het opstellen van ontwikkelingscontracten en samenwerkingsovereenkomsten procederen de advocaten binnen deze praktijkgroep vaak voor de Nederlandse rechter en de Raad van Arbitrage in bouwgeschillen. De Praktijkgroep treedt veelvuldig op voor projectontwikkelaars, aannemers, overheden en verhuurders en huurders van vastgoed.

lees meer »

Arbeid

Het team staat zowel werkgevers als werknemers bij. Tot de klantenkring behoren zowel nationale als internationale ondernemingen, overheidsinstanties, beroepsverenigingen en particulieren. Ook wordt het team geraadpleegd door ondernemingsraden voor advies- of instemmingsplichtige besluiten.

lees meer »

Neem Contact met ons op

Bel ons, stuur ons een mail of bezoek ons:
 

RotterdamOffice (6e verdieping)
Westblaak 179
3012 KJ Rotterdam