Vacatures & Stages

Vacature medewerker/advocaat-stagiair


Advocaat worden bij DOCK Legal Experts? Dat zou zo maar kunnen. Wij zijn namelijk op zoek naar een talentvolle medewerker of advocaat-stagiair voor onze commerciële rechtspraktijk. Wij bieden een dynamische werkomgeving met een informele sfeer. De praktijk zal wisselend zijn met in ieder geval aansprakelijkheidsrecht, internationaal recht en het natte recht.

Over ons

DOCK Legal Experts is een middelgroot advocatenkantoor, gesitueerd in het hart van Rotterdam centrum. Wij bieden verschillende juridische diensten, waaronder procederen, arbitrage en/of bindend advies en juridisch bedrijfsadvies. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden, zoals vervoers- en handelsrecht, ondernemingsrecht, vastgoed en verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Ons kantoor streeft naar optimale juridische dienstverlening en werkt daarin nauw samen met onze klanten. Binnen onze organisatie zijn alle ondersteunende faciliteiten aanwezig om een bloeiende advocatenpraktijk op te bouwen.

Reacties

Ben jij ambitieus, competitief en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans. Geïnteresseerden kunnen zich richten tot Folmer Krumpelman. Stuur je sollicitatie (motivatie en cv) per mail via Krumpelman@docklaw.nl

 

Vacature student-stagiair bij DOCK Legal Experts


Ben jij (bijna) klaar met jouw rechtenstudie en wil je graag meer weten over de advocatuur? Kom dan bij DOCK Legal Experts stage lopen.

Over ons

DOCK Legal Epxerts is een dynamisch, Rotterdams advocatenkantoor. Wij zijn actief op het gebied van Vervoer, Haven & Handel, Verzekering & Aansprakelijkheid, Onderneming, Arbeid en Vastgoed. Meerdere specialismen onder één dak, korte lijnen en een goede werksfeer is waar DOCK Legal Experts voor staat!

Wat kun je van ons verwachten?
DOCK Legal Experts biedt de gelegenheid aan getalenteerde rechtenstudenten (laatste fase bachelor en master) om een student stage te lopen. Dit betekent dat je in die periode wordt betrokken in de zaken die wij behandelen en kennis kunt maken met de commerciële rechtspraktijk op een dynamisch Rotterdams advocatenkantoor.

Reacties

Studeer je momenteel aan de universiteit en heb je interesse om bij DOCK Legal Experts stage te lopen? Stuur dan je CV, cijferlijst en motivatie naar krumpelman@docklaw.nl en wij nemen contact met jou op. Vermeld in je motivatie in welke periode je beschikbaar bent voor een student stage.

Neem Contact met ons op

Bel ons, stuur ons een mail of bezoek ons:
 

RotterdamOffice (6e verdieping)
Westblaak 179
3012 KJ Rotterdam